Wie is Mamabeer?

Hallo! Ik ben Jill, mamabeer dus, vrouw van Thomas, kinderverpleegkundige,/spelbegeleidster, draagconsulente en luierconsulente bij de luierhoek maar bovenal mama van 3 schatten. Mijn eerste draagervaring kent zijn oorsprong in 2015.

Krampjes, allergieën, eczeem en onrust maakten dat mijn zoontje bijna dag en nacht bij mij kampeerde! Wat een geluk dat ik na een paar weken het gemak van een draagdoek mocht ontdekken. Wow, ik had opeens mijn handen vrij en dat kleine ventje was gewoon rustig….

Bij mijn dochtertje zag het traject er niet ander uit buiten dan dat ik al een peutertje had rondlopen en onze dragers dus nog meer gebruikt werden tijdens de kraamtijd maar ook ver daar buiten.

en tenslotte mijn derde kindje, mijn zoontje, woont in de dragers, doeken én wasbare luiers. Als derde moet hij overal mee naartoe en heb ik graag mijn handen vrij voor grote broer en zus. Nóg meer comfort dus als mama van 3. 

Deze ervaringen wil ik graag delen met (toekomstige) andere ouders. Want net zoals jullie, ken ik ook alle ups & downs die hand in hand gaan met het moeder- en vaderschap maar ik weet ook dat we soms gewoon allemaal wat liefde en genegenheid nodig hebben, ook die kleine wondertjes van ons. Laat dat nu net zijn wat we met dragen willen verkrijgen..

Om mijn passie met jullie te kunnen delen schoolde ik mij bij:

Ik blijf mij nu ook voortdurend bijscholen (via de vereniging van draagconsulenten) en probeer in de draag- en luierwereld up to date te blijven om jullie zo goed mogelijk te blijven helpen.

Happy baby = happy mommy = happy daddy = lovely life!

En ja hoor, ik moet het eerlijk toegeven…. ook ik stond met de handen in het haar tijdens mijn eerste keer knopen met de rekbare doek…..!

Alles komt altijd goed! 🙂

Contact

Voor meer info of vragen contacteer me gerust via Facebook, e-mail of telefoon